Followers

Saturday, December 3, 2011

review ---> the merisik day!

assalammualaikum kawankawan cantek sekalian alam.

AMARAN!ENTRY INI BERWARNA KUNING HIJAO.SILE JAGA MATA ANDA DARI SILAO YG MENYAKITKAN.

today tanak cakap banyak.jom la kite layan picpic saya yang dah basi ni.oh ya ni picpic mase majlis merisik saya pada 25092011.lets jom to tengok.bkecai BI saya!HAHA.



ok.sesi perbincangan.apela mak saya cakap tu kan.



yang baju batik warna kuning tu my ffil.and yg tudung hijau ni my fmil.ok diorang dtg 4 kereta.



sessi menyarung cincin.di bilik saya.the cadar just guna je yg mmg dah ade.jimat.HAHA.



ok.mak zamir sgt happy.zamir kate mungkin mak die happy sebab seronok dapat kawan lg sorang.huhu.



cube tengok.zamir macam kne paksa je kan.bhahaha.;p



ok.yang ni real macam jual mahal.gud job sayang!



my hand bouquet at last jadi penyapu bile dapat dekat anak sedare zamir.hafiz n syafiq.oh my!



oh.ini dia wajah kesayangan hamba.bhahaha.ok.baru pasan xletak the cushion dekat sini.jom gelakkan saya!

ok.pic kat bawah ni adalah pic abg saya.diorang pon nak jugak.HAHA.ok.jom tido nak!okbai.






No comments:

There was an error in this gadget