Followers

Monday, December 5, 2011

wedding preparation---->abg usman!

assalammualaikum.hai!

seriously knape tah saya da xrase nak membaca.HAHA.esok ade TRIAL LJM 17.oh ye.esok adalah paper trial ljm last kami.yes.yes.yes.happy.da abes da.tggu exam sebenar je minggu depan.takot wo0.takot tapi haku xde kesedaran lagi.adoi.insaf la aiza.mungkin ari isnin minggu depan baru saya nak insaf.ari rabu dah LJM.bhahahaha!gile tak saya.

tadi lepas mandi makan sumesume.saya gedik kemas bukubuku masuk kotak dah.yeay!da abes blaja.best taw kemas barangbarang da abes blaja ni.boley discard sume bende2 yang da tanak guna.da settle kemaskemas buku.tinggal nak kemas bajubaju dgn barangbarang sikit lg.

ok.berbalik kepada cerita asal kan.

sape abg usman?

abg usman adalah khairol fahmi?ahahaha.tak.tak.yang sebelah khairol fahmi itu adalah abg usman.ok.abg usman ni adalah official photographer.die buat full time ok.saya jumpa abg usman punye fb ni melalui satu fb tentang wedding2 jugak.lupe la fb sape.masa tu memang tengah tengok2 manemane OP yg terbaek di mata saya.ok.berkenan then saya tgk schedule die.ok.schedule die sgtsgt super penuh.nasib la kan kalo tarikh majlis kite tu available lagi tuk die.saya tgk tarikh die mmg available untuk majlis saya.Alhamdulillah.tapi yang ta bestnye tarikh nikah pulak die xavailable.die da ade job.ok.takpe.saya nak jugak abg usman shoot.ni pakejpakej yang beliao tawarkan.berbaloi ok.saya dah tgk die punye hasil kerja.terbaek dari ladang.




so saya bincang dengan zamir.zamir setuju.so kitorang decide untuk jumpa abg usman ni dekat Mc Donald The Mines 11102011.oh.saya igt lagi.mase tu saya janji dgn beliao pukul 8.30mlm.ok.beliao sgt sharp ok.kao jgn la nak thegehhegeh kan.mmg nnt malu je dgn die.masa tu abg usman bawa sekali wife dan anak die.adoi.sian sgt tgk si kecil tido dekat ats riba wife abg usman ni.rase bersalah pulak.nasib baek abg usman dan wife die ni sgt sporting dan boleyh buat kawan.ni gambar keluarga bahagia.




gambargambar kat bawah ni pulak hasilhasil kerja abg usman.sorry 3 je.ni pon saya ambil dekat fb abg usman tanpa kebenaran.hahahahaha.(sorry ABG USMAN.AIZA CILOK GAMBARGAMBAR NI.NAK PROMOTE!)



 cantek kan.even kat rumah laen lama pon.


 tengok.tempat sepahsepah pon jadi cantek.rase nak marah pon ade bile tgk hasil kerja beliao ni la.cantek!HAHA~


ok.gambar dengan bedoza je pon jadi super duper cantek kan.dekat tong sampah pon jadi jugak taw.terbaek.



ok.jika berminat boleyh la pergi teros ke FB die ye.sebelum tu tgk note die dulu taw untuk schedule.ni fb beliao OP terbaek.hehe.>.<

1 comment:

USMANN PHOTOGRAPHY said...

Terima kasih.. nice blog & nice story )

There was an error in this gadget