Followers

Thursday, December 15, 2011

kursus kahwin done!weetweet~

assalammualaikum.hai.

jom kite story tentang kursus kahwin nak x?

oh.bile aiza nak pergi kursus kahwin kan?ok.da pergi la.saya lupa bile.sebab sijil kursus kahwin tu sekarang berada di tgn zamir.buat sementara waktu ni la.memandangkan zamir yang akan settlekan first urusan borangborang rasmi kan.so saya bg die pegang dulu.so,sayang.beware k.jgn kasi hilang file tu.stress kite kalao sijil tu hilang nnt.i tepok u kalao sijil tu hilang.bhahahaha.syurga di bawah tapak kaki suami aiza.tabaek tepoktepok ok!

ok.act mase pergi kursus tu maneade plan nak kawenkawen ni.HAHA.boley macam tu.tp saya sgt bertuah sebab saya pergi bersamasama zamir plus kawankawan saya.so tade la macam pelik duduk gelak sorangsorang kan.HAHA.kawankawan yg belom pergi kursus kahwin.silelah jgn pergi sorangsorang sebab korang akan bosan xde gang nak gelak nnt.bhahaha~

ok.kursus kahwin ni di adakan di cheras perdana saje.sila klik sini jika berminat k.ustazustaz yg bg kursus ni super best ok.diorang sgt funny.xngantok lgsong.HAHA~act kalao korang tanak kahwin lg pon boleyh je pergi.tapayah nak tggu kahwin baru nak pergi la.kelam kabot nnt.seriously.byk sgt hal nak kena urus bile korang ambil keputusan untuk berkahwin.saya sedang mngalami.tapi Alhamdulillah saya punya zamir yang samasama settlekan urusan perkahwinan kami ni.lagi satu mane taw tibetibe diorang akan naekkan ke harga kursus kahwin ni atao diorang akan tambah hari untuk kursus ni.tak ke sesak mak jemah nak ambil cuti bagai sematamata untuk pergi kursus?bhahahaha.lagi satu mase korang study adalah mase yg paling ideal untuk korang pergi ok.trust me.



ok.ustaz ni yg tamatkan last session kami.dia super lawak abes.nak gelak pon fikir ade kekasih hati di sinun kan.so,cover sikit.haha.byk la nsihat yg berguna kita boleyh ambil dari merekamereka yg sudah berkahwin ni.insyaALLAH~dan byk kes yg bile fikir tak masuk akal pulak nak mintaminta cerai bagai kan.hurm.mungkin kita belom kahwin kite ta faham.tapi guys doakan yg terbaek untuk rumahtangga kita semua ok.positive~



ha.see.kawankawan saya bertiga kat belakang tu gelak bagai nak rak kan.



 ok.sila abaikan zamir yg sedang mengantuk tu.bhahahaha~




excited pulak kao jah kan.


sile perhatikan rakan saya zawani hanum sedang ketawa sopan.haha



 ok.seronok ye kamu dapat makan free.oh,ya.ni nasi kedua zamir makan k.huhu.


rakanrakan saya yang sudah boleyh berkahwin pon.weeeee~




 senyum aiza jangan tak senyum~

ok.the moral value of dis story are jemput la semua untuk pergi kursus kahwin sekarang k.nnt lamelame byk hal pulak nak fikir kan.huhu.ok.jom!dah boleyh nikah dah,HAHAHA.okbai!

p/s*picpic di post saya ini adalah dari pihak penganjur dan isterinya yg tercinta.dr nadia.ok.doctor ok wife die.>.<

2 comments:

Along Usop said...

haiipp!! dah nak kawen dah member aku 2 orang nih.. :)

klipkertas said...

haip!baru taw ke?jempot dtg nnt taw.wajib!tapi lambat lg.rilex dulu.

There was an error in this gadget