Followers

Wednesday, December 28, 2011

1#review their wedding!sg siput.perak.

assalammualaikum.hai beauty peeps and all B2Bs!


sebenarnye da lame pon pergi wedding ni.tapi lambat betol mak jemah ni nak update.ok.fine.skang mak jemah nak update sampai muntah perkataan sebijik sebijik keluar dari mulut.HAHA.scary tak?


ok.wedding ni kat dewan taw(wuyoo!kayanye mereka)siap aircond tu.huhu.the bride and groom ni anak kepada jiran selang 3 buah rumah zamir.oh!tamalu ikot bakal parents mertua pergi kenduri.HAHA.jom tgktgk picture sambil membebel nak!



ok.taw dah.pelamin gile gorgeous kan kan?kite suke gile pelamin mereka.kite paling suke kerusi besar itu.haha.nak macam tu jugak boleyh tak?mampu tak?.lepastu satu dewan tu mmg theme die color soft blue and soft pink.gile terpikat.lepas tu pulak kebetulan kite pon pakai baju bakal mak mertua mase die mudemude dulu.wane pon polkadot pink.masuk tema tak kao jah tu?huhu.



bakal suami dan bakal ayah mertuaku.takot tak.takot tak?tak rasenye sebab bakal ayah mertua ni sgt terbaik.sgt suke berborak dan sgt syg semua menantunye.huhui~tp beware.sebab bakal ayah mertuaku ini sgt mementingkan kejayaan setiap anakanak termasuk menantumenantunya.dan memang ternyata semua 6orang anaknye yakni lelaki semua memang berjaya dgn jayanya.boley di calonkan untuk tokoh bapak mithali tak ni?
dgr tu ye anak anak.pelajaran sgt penting.even dah tua beranak pinak pon kne study jugak taw.continuous learning ok!


ni bakal mak mertua.dan di sebelahnye adalah boboiku anak emak.HAHA.matron ok.sekarang da jadi ass lecturer nursing dekat RCMP ipoh.berani kao nak macammacam dgn die.matron tu!act mak zamir sgtsgt best!seronok jadi bakal menantu die.sebab die akan layan kite same je macam anak die.tokey AVON ni.untung lah kao dapat perfume free selalu.weee~


ok.fine.muke saya memang pucat tyme ni.baru lepas mamam.so.lips da tade.(oh!ye.saya pakai lips murah saje ta macam supermodel anak dato nak pakai simplysiti je kan)huuuuui.abaikan semua tapi try fokus kat baju.cantek ta baju bakal mak mertua kasi pinjam.polkadot.


ok.yang paling saya suke adalah doorgift ini.comey kan?cantek cantek.kite suke.tq!ok.dah.

4 comments:

dhiera said...

doorgift tu isi ape? he.. sebuk jerk~

klipkertas said...

diera!dalam tu pot-pourri.comel kan?simple je.die bagi mase kite nak keluar dewan.mase masuk dewan dorang da bagi coklat 5pcs kecil comeyl dalam kotak.

dhiera said...

yke? simple2 je~ like2. coklat homemade ke? byk tye la plak~ hahaha

klipkertas said...

haah diera.coklat homemade.comeyl jugak.xde pic sebab aiza tadapat.maybe die bagi org dewasa je kot.kite tanampak macam org dewasa tyme tu maybe.heee~

There was an error in this gadget