Followers

Friday, December 23, 2011

#5 months to The Big Day#/

assalammualaikum all beauty peeps and all B2Bs!

ok.katakata untuk pagi hari ini 23122011 7:49am.

"THE EARLIEST IS THE BEST!"


saya petik katakata ini daripada lecturer/coordinator dan juga merupakan salah seorang inspirational person aka mentor saya.MADAM NUR SARIMAH KAMILIA HOO ABDULLAH.

"oh!bilelah saya akan jadi macam madam kn."berangan jap!

ok.berbalik kepada tajuk asal.5months more.perasaan sekarang kalao org tanya mungkin blum pape lg.saya rase lama lagi tu.tapi.semalam bile saya pergi jengukjenguk blog kakak saya.nnt saya story tentang kakak sulung saya.ok.kakak saya dah close ordered untuk tarikh Big Day saya dan juga The Reception.termasuk sekali dengan tarikh Bertandang ke Kedah.ok.kak eyna!TQ so much!jom kite berjalanjalan selepas majlis.HAHA.

lepas tgk schedule kakak saya tu teros rase macam da xlama da.kira punye kira.haah.xsampai 5bulan pon sebenarnya.

"bersediakah kami?"

insyaALLAH.harapan saya semoga ALLAH permudahkan segalanya.lindungi orangorang yang saya sayangi.
saya--- saya taboleyh nak fokus wed preps sgt sebab saya sedang menunggu result LJM saya!ok.hold dulu.
zamir---zamir juga sedang bertungkuslumus menyiapkan researchnya.caiyo0k caiyo0k bebeh!
tokwan saya(wali)---kesihatan tokwan sekejap ok sekejap x.makan ubat ye tokwan.
mak saya---da start ajak p ayer itam.tp lastly pergi cowboy je da rambang mata.HAHA.
mak zamir---mak zamir da lama da siap tempah katering dgn pelamin bagai.ok.tq mak!
abah saya dan abah zamir---biase la kaumkaum abah kan.steady.cool.rilex je.cayalah abah2ku!
siblings---da start confirmkan tarikh.kakak sulung saya siap block lg tarikh2 untuk majlis kami.ta terima tempahan katanye.

Majlis saya tidaklah gilang gemilang dekat hotel  4 5 bintang.wuyoo!(haku ni bukan ANAK DATO' ataopon MODEL bagai)cuma apa yg saya nak majlis saya sempurna.semua orang happy.dgn theme "biar comey segalanya"huhu.boleyh tak nak macam tu?sebab saya dan zamir memikirkan bagaimana kehidupan kami selepas berkahwin.lagi byk tggjwb yg lebih penting kn.

 love all my sisters.kak eyna.kak mimi.kak eja.

Bagi saya majlis ini bukan lah untuk saya dan zamir sematamata.tetapi majlis ini adalah untuk semua.untuk parents,adik beradik.saudaramara dan juga rakanrakan.untuk kami berkumpul reunion semula semua sekali jika di izinkan insyaAllah.doakan terbaik buat kami berdua ok.
 
ps:arini ari jumaat!

7 comments:

MamaEma said...

berangan itu memang indah..
hehehe
salam kenalan

A'ishah Kamaludin said...

Salam, memang tahu debaran menanti the Big day ni.

Saya doakan ur big day to be gilang-gemilang.

Lagi satu, bila dah dekat ni memang banyak dugaan. Bawa bersabar. Syaitan mmg tak suka orang kahwin, dia suka orang couple je... Jadi kuatkan hati yepp..

Panjang pula komen, salam kenal dari saya...

Follow awak..

My blog-->the HEHS lady

klipkertas said...

to mama ema--yup.kadangkadang teringin jugak berangan nak jadi princess kan.wuwuwuw~

to a'ishah kamaludin--isyk.jgn doa gilang gemilang.doa semoga segalanya lancar.salam kenal dari saya juga.tq dear!

jaya jr said...

selamat ber'big' day..hi hi

mysara ramlan said...

wah good luck fo ryour big day!!!!!

Dell said...

^__^ berangan FOC ! hehe .
btw, dah follow you back syggg .

dhiera said...

5 bulan lagi? dah dekat dah tu~

salam perkenalan ya dear!

There was an error in this gadget