Followers

Monday, January 2, 2012

2#review their wedding!kota gelanggi(haish,tatau ejaan tepat),jerantut pahang.

salam semua.hye all B2Bs and all beauty peeps!ok.kalao ade exB2Bs juga hai hai.

jom kita tgk picpic wedding kompang dipalu adik bongsu kepada ibu saya.ok.HAHA.sebenarnya weddingnye 24.12.2011 da.tapi biase la haku ni kan memang siput tol.update blog ikot mood.ala..semua pon begitu juge rite rite?

ok.seperti biase marila kite tgk gambar saje.sebab ta best pon dgr aiza ckp bykbyk.tutup telinga besarkan mata.dan tolak hidong anda ke atas sedikit.hee~haa,da macam ape?


 goodgood kan ade team marhaban.kao pandai marhaban jah?
 
pelamin ni wan saya kata dia sewa dari bandar jengka pusat.the price rm400 sahaja.ok tak?ok kan.sebab majlis ni majlis sambut menantu.lagipon nak buat ape membazir untuk pelamin kan.


ok.selamat pengantin baru kepada pakcu dan makcu.semoga hubungan keluarga yang terbina ini long lasting sampai ke anak cucu.amin~

 sebenarnye nak tunjuk buah yg kat depan ni kite,mak kite,kakak ipar kite dgn makcik eton kite yg cocokcocok.cincai.cantek tak?agakagak boley ambil tempahan lauk pengantin tak?bhahahaha~


ok.si kecil ini wajib la ade di setiap mimpiku kan.wah!HAHA.ini la die empunya jari comel yg saya story di entry saya yg ini jgn tertipu dgn wajah comelnye.sebab once u want to close with her.jgn harap la.ini budak mau duduk diamdiam.sgt pandai berlakon.sgtsgt byk mulut potpetpotpet.nakal!

ok.seperti biase.ape yg saya paling suka pada hari tersebut adalah bunga telur yg di bawa oleh rombongan pihak perempuan.gojes kan?kite suke!

and last but not least haruslah ade pic kite yg ta berape nak gojes ni kan.tibatiba pulek saya seronok jadi encik photographer.padahal org ta suroh pon.ok.da taw.nak jadi encik photographer kne ati kering.taleyh malumalu.agakagak boley ke nak jadi encik photographer untuk wedding sendiri.bhahaha.nak mampos kne kejar dgn bundaku.heeee~ok.finished already!senang hati.next entry!

 

No comments:

There was an error in this gadget