Followers

Monday, January 2, 2012

2012.kita hampir ke situ.

assalammualaikum semua.

bile da publish entry yg before ni baru sedar tarikh di situ adalah jatuh kepada 2.1.2012.*teruk betul BM kamu noraiza.penggunaan kepada itu sgt tidak sesuai.HAHA.oh.da 2012?sebenarnye ade jugak niat nak buat entry tahun baru ni.tapi asyik delay delay delay.

ok.kalao orang tanya.ape azam tahunbaru aiza?act saya tidak pernah ade azam tahun baru.scary tak scary hidup saya?kalao ade org tanye.saya jawab."hurm ntah tataw la.nape?"macam orang tade mase depan rite?tapi hakikatnya macam tu la kan.

tapi saya rase saya haruslah berubah.harus ada azam!HARUS AIZA!harus letak di sini.harus bagi semua orang baca.HAHA.kata HUMBLE kn.?huuuuu~humblenye saya.yeay!saya humble walaopon saya terbaek!upppss~enough la aiza.harini da tujuh belas kali saya sebot name beliao.

ok.bila masuk je tahun 2012.saya berasa sgt bersyukur kerana diberi kesihatan yg sgt baek di sepanjang tahun 2011.saya dpt mengharungi segala bentuk dugaan yg di uji olehNya.Alhamdulillah juga.saya dapat menamatkan study saya.saya dapat menggembirakan mak abah di setiap exam exam saya.setiap kali result exam keluar pon saya akan menangis.menangis kerana saya sgt bersyukur kepadaNya.terima kasih Ya ALLAH!terima kasih kerana telah memakbulkan doadoa saya.terima kasih kerana melindungi ibubapa saya.terima kasih kerana memberi ruang kepada saya untuk berfikir tentang diri sendiri.terima kasih kerana menyayangii diri saya.terima kasih kerana memberi seorang zamir kepada saya.

harapan saya untuk tahun 2012 adalah menjadi lebih baek dari sebelum ini.di mana tahun 2012 ini juga akan menjadi tahun yg sgt penting bagi saya.saya akan mula bergerak di bumi ALLAH ini untuk mencari erti kehidupan sebenar sebagai seorang aiza,sebagai seorang anak, dan insyaALLAH juga sebagai seorang isteri.doakan yang terbaek untuk kite semua ye!

haa.maaflah tetibe ade pulak pic donut big apple yg macam tade kne mngene dgn entry ini..blueberry.HAHA.sebenarnye nak cerite donut ni saya ta berapa nak boleyh telan.pasaipa tataw la.huuu~haip!haip!kate azam tahun baru tanak cakap bukanbukan kan?hehe.

2 comments:

syakila_purple said...

hai,, b2b Pahang jalan2 sini :)

-sya-

klipkertas said...

hai!

follow u taw!73 klip kertas.>.<

There was an error in this gadget