Followers

Tuesday, January 31, 2012

100 HARI LAGI!

Assalammualaikum..SYGsss semua..

100hari lagi.haruslah tukar gear dari gear 2 kepada gear 4.preparation sekarang ni tgh settlekan kad kahwin.oh!draft da siap.cuma tu la.nak kne check.ade la beberapa kesilapan typing error yg perlu di ubah.but our Ruby from RedCard sgt harus di puji di atas komitmen yg beliao berikan.ape saje yg kami minta Ruby betulkan.die buat.sekejap je da send semula via email.haku pon terkunjat.

'cepatnye die ni.bagos betol'..gud job Ruby..

so harapnye takdelah masalah dgn kad ni.kami tempah kad kahwin 1000pcs.share for both side.aiza 500pcs.zamir 500pcs.act jemputan aiza mmg 500 je.tp zamir 1500.takpe.zamir kate takpe.

Khamis ini 2 February 2012 juga aiza haruslah melaporkan diri untuk bertugas di Hospital Pantai Cheras.ALHAMDULILLAH.rezeki nak kahwin. 

Hari esoknye juga haruslah bertolak dari Kuantan ke KL untuk tinggal bersama biras.biras kite tu JM Hospital Ampang.maka boleyh la kite berkongsi ilmu perbidanan dari beliau memandangkan kite akan bertugas di Maternity Ward.haa.tu lah.suke sgt cerita org bersalin kan.kan dah kne.takpe.practice make perfect.nnt nak deliver senang.maka harus juga preggy secepat mungkin.ha?apekah?

lepas tu satu lagi cerita yg sgt best.insyaALLAH.esok juge saya akan ke kolej saya untuk mengambil Voucher buku rm200 1MALAYSIA.wah!tak sangka mak jemah yg dah sebulan lebih abes blaja ni pon dapat kan.haah.sebab ape kami dpt.sebab name kami still active dekat kolej.itu saya taktaw kenape.so for those friends batch nursing 200805/200901.haruslah bertindak sebelum terlambat.tarikh tutup 30March kalao tak silap.ayuh!ambil.boleyh beli novel byk2.kite pulak haruslah pergi mencari 2buah buku wajib seperti juga B2Bs yg laen mencari buku 'AKU TERIMA NIKAHNYA' dan 'PERMATA YG HILANG'.betol ke tajoknye?bhahaha.hentam sajalah labu.



oke.nnt kite jumpe lg k.nak kne kemas barang.bye!*HUGS

No comments:

There was an error in this gadget