Followers

Tuesday, January 3, 2012

#mari bermain tuala kecil!

salam all beautiful readers and all gojes B2Bs!

entry ini seperti entry guru tadika yang mengajak anak anak kecil bermain bersama tuala.yeay!pergi mandi.
adakah saya ingin mengajak beauty peeps di sini mandi?no.no.no.bukan.bukan.

sebenarnye nak cerita saya dan tualatuala kecil yg comeyl ini.saya suke.oh.mestilah kan kawankawan.hal sekecil tuala ini pon kite boleh suke sebab semuanye adalah berkaitan dgn wedding kite.bridezilla tak bridezilla aku ni?bhahahaha~

 ok.tidak beratur.
 
sekarang sudah beratur.

act.tualatuala kecil ini adalah untuk makcik2 dan pakcik2 yg membuat kerja sebelum majlis dan juga pada hari majlis saya nanti.sebenarnye boleh saje nak bagi lipat macam tu je.sebab kalao bg rebenreben mcm ni pon for sure diorang akan bukak dan buang kankan?tapi takpela.apa salahnye bg nampak comeyl sikit.berbungabunga la sikit hati diorang bile mak bagi towel ni sume kan.at least diorang akan rase dihargai la jugak ye tak?huuuu~

bilangan tuala kecil : 36 pcs
color availables : soft green,red,soft pink,soft blue
size towel : towel yg macam untuk cuci muke tu ha.
beli dekat : mydin Kuantan 1 packet ade 12pcs so mak saya suruh ambil 3packet sahaja.
the price : 1 packet for rm26.90
the reben : recycle reben mase merisik aritu.cream reben.

ok.mak kate da settle bab towel ni.lepas ni nak cari towel besar untuk org memasak pulak.xbyk rasenye.

p/s:zamir kate kalao ade lebih towel ni boleyh la buat cuci kereta.bhaahaha~

2 comments:

dhiera said...

mula2 plan memang nak bagi tuala macam ni as doorgift. ok x?
tapi, xtaw sesuai ke x? tapi even beli dekat mydin pun mahal jugak ea.

klipkertas said...

diera.tuala ni besar sikit.kalao diera nak bagi better yg sapu tgn tu.murah sikit.
tuala ni aiza bg untuk kawankawan mak yg buat kerja nnt.sapu peluh ke sapu ape ke kan.heee~
if diera nak buat doorgift better cari yg dah bentukbentuk tu kan.comeyl sikit.

There was an error in this gadget