Followers

Thursday, January 5, 2012

prewedding sukesukesahaja!


salam all beauty readers and all gojes girls.hai!morning.

arini kite nak share picpic prewedding sukesuke kite.sebenarnye kite da settle semua untuk encikencik photographer kite.dan pakej prewedding include.tapi tu la kite nak tggu settlekan borangborang kahwin dulu baru nak berphotoshoot dgn OP pulak ye tak?tapi tu la haku pon pening fikir sempat ke tidak nak berprewedding bagai ni.sebab dgn mohd zamir pening dgn researchnye.nnt lastly prewedding dah jadi postwedding.*pengsan sekejap.

yang ni saje sukesukesahaja.tiada motif dan nak try test payung rainbow kite sahaje.dan kebetulan zamir turun ke kuantan so apelagi kite DATING la kan!ari sebelumnya kitorang da dating dgn mak abah pergi pasar tani Kuantan da.lepas tu teman mak abah pergi beli tualatuala kecil.klik tualatuala kecilku so perlu la masa untuk berdua pulak*bukan berduaduan ok.ramai lg org sekeliling.haip!tabaek taw!.berbincang apa yg perlu diperbaiki dalam hubungan.berkongsi azam tahun baru.da ready ke nak bernikah apa semua kan.ok.words for today!

"COMMUNICATIONS IS THE MOST IMPORTANT KEYS IN A TRUE RELATIONSHIP"

so the details for the day:

DATE: 2nd JANUARY 2012
TIME: MORNING TO AFTERNOON maybe 1pm 
VENUE: Pantai Telok Cempedak,KUANTAN.
MODEL: Mohd Zamir&Noraiza Rosli.bhahahaha.yg ni xleyh bla kankan.
PHOTOGRAPHER: kami berdua sahaja alternately.
THE ATTIRE: me the purple blouse from misslilyshop and my zamir from my abah's shirt.HAHA.*pengsan lagi sekali.


muke macam pelik tudung pun bulat.


ok.die memang suke senyum macam tu.die lupa die da dewasa.


 colourful tak?


 ok.melebihlebih pulak pose die kan.HAHA.kite pulak yg naek segan.but dear.gud job lahai!huhu


 love the umbrella.sape nak sewa angkat tgn?


seriously before dis shoot i dint realize my zamir is act veryvery sporting like dis.haku pulak yg jadi keras nak shoot.HAHA.


 hai.saya aiza.nak ngorat tak.nak tak?bhaha.desperate.


 my cinta monyet~heart him.


 ok.sgt takot kne makan ombak tsunami or ombak rindu or whatsoever name of ombak lah kan.haha.bedebushdebush kat belakang tu.so that the reason why my face like worried more.i tanya zamir. "ok tak picture yang?" zamir jawab "muke u tu risao sgt" HAHA.


 ok.penat ok even sendirisendiri photoshoot pon.lelah jugak mak jemah ni.


so.the solemnization date will be held on 12th of May 2012.and the reception day will be held the day after tommorow.HAHA.13th of May 2012.YA ALLAH!Kau permudahkan segala urusan kami.Kau lindungi perasaan sayang kami ini sehingga ke syurga.berikan kejayaan di dunia dan di akhirat buat kami.lindungilah kedua ibubapa kami.insyaALLAH.

hargailah setiap masa yg kite masih ada untuk bersama orangorang yg kite sgt sayang.once diorang dah pergi kite akan menangis rindukan mereka.ok.jiwang pulak aiza!HAHA.

2 comments:

shafiqah syed ismail said...

awesome ^^

klipkertas said...

@piqa!tyme kamu nnt lg awesome taw!

There was an error in this gadget