Followers

Tuesday, January 24, 2012

3#review their wedding!Raub,Pahang&Kemaman,Terengganu~

Assalammualaikum all beautifull B2Bs and all peeps!

sape suke pergi wedding orang?kite suke.jom kite review nak.kite nak review dua wedding sekali gus.

FIRST wedding adalah wedding cousin kite.abg Izzuan Kayat.majlis nikah berlangsung pada 13 January 2012.dan resepsi belah perempuan pada 14 January 2012.sebenarnye 13 Jan tu kite ade interview dekat hospital pantai cheras pkul 11pg.interview abes awal.so terus shoot ke Raub.

 cousin kite abg izzuan.confirm bedebar tyme ni kan.

 sumber gambar2 abg izzuan ini adalah dari FB die.maybe OP die shoot.

 selamat pengantin baru abg izzuan dan isteri.semoga dapat anak yg comeylcomeyl oke.

SECOND wedding adalah wedding Faizul&Azira.faizul dgn azira ni adalah rakan medic zamir.haa~yg ni macam special oke.special sebab mereka berdua ni sama umur dgn kami.mereka ni bakal doktor juga.sweet sgt kan?act bride Azira ni merupakan sepupu kepada FARAH LEE.mase kami sampai rumah azira ni pon Ally Iskandar dan juga Farah Lee ade.cume kami je malumalu nak tangkap gambar.sumpah menyesal knape nak malu sgt kan.haih la aiza!kite siap talalu nak makan lagi sebab excited sgt.ok.majlis akad nikah pada 22 January 2012 kami tak hadir.kami hadir majlis resepsi sahaja pada esoknye.

act mase kite sampai tu ramai sgt student medic sama batch dgn zamir.bagus kan.dan satu benda yg kite sedar.groom Pejoi ni die muke tu senyum sampai telinga.happy sgt tu dapat Azira ye Pejoi?heeee~baiklahmari kite tgk bride and groom yg sgt comeyl dan sweet ni.

 abaikan bakal pengantin 2orang yg taberape penting itu.cube tgk muke pejoi.


seperti biase di setiap majlis yg kite hadiri memang akan ade beberapa benda yg menarik.ape yg menarik perhatian saya di sini adalah kumpulan si kecil di atas.comeyl sgt kan.takdela huhahuha macam wedding aku nnt.kahkah~

anyway.SELAMAT PENGANTIN BARU aiza ucapkan kepada azira dan pejoi.semoga bahagia sampai ke syurga oke.samasama lah kite membina keluarga yg sakinah dan di redhai oleh ALLAH s.w.t.insyaALLAH.nnt datang wedding kami oke.big smile~

4 comments:

dhiera said...

kemain lagi aiza mengambil seri pengantin~ hehe

klipkertas said...

diera!itu mesti.huhu~tp perasan tak kite macam takot nak senyum je kan.HAHA~

mrs irmidrza to be said...

haaa...izzuan kayat ni senior miza kat smap kajang dulu...die dulu senior main tembak2 anak panah..hahah..=)

tapi konfirm die tak kenal miza..hahah..=) sebab miza budak pendiam..huhu..

miza tag aiza tau join GA..=)

klipkertas said...

miza!yeke?keciknye dunia.huu~btw dear.ahad ni majlis bertandang pulak kat pandan indah.

oke dear~now i go to your blog.see u there~heee.

There was an error in this gadget